hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.922 Makaleler 2 Çözümler 9 2 Nisan 2021 #11 Serdr dedi: Hocam komple sistem satılırsa satacağım sadece ekran kartını satmayı düşünmüyorum. Zaten boşta cihaz. Parça parça satmak işimi zorlaştırır. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopunuz kötü ise belki yükseltirsiniz diye öyle söyledim. Ama tüm sistem 8-9 k arası eder rahat parçalarınız kaliteli.
Serdr dedi: Hocam komple sistem satılırsa satacağım sadece ekran kartını satmayı düşünmüyorum. Zaten boşta cihaz. Parça parça satmak işimi zorlaştırır. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopunuz kötü ise belki yükseltirsiniz diye öyle söyledim. Ama tüm sistem 8-9 k arası eder rahat parçalarınız kaliteli.
Serdr Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #12 hile kodlayan hacker dedi: Hocam laptopunuz kötü ise belki yükseltirsiniz diye öyle söyledim. Ama tüm sistem 8-9 k arası eder rahat parçalarınız kaliteli. Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam. İlan koyacağım bugün. Her şey için teşekkür ederim hepinizden. Almak isteyen olursa bana yazabilir.
hile kodlayan hacker dedi: Hocam laptopunuz kötü ise belki yükseltirsiniz diye öyle söyledim. Ama tüm sistem 8-9 k arası eder rahat parçalarınız kaliteli. Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam. İlan koyacağım bugün. Her şey için teşekkür ederim hepinizden. Almak isteyen olursa bana yazabilir.
AlbertEnisteniz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #13 Serdr dedi: Bakalım hocam. İlan koyacağım bugün. Her şey için teşekkür ederim hepinizden. Almak isteyen olursa bana yazabilir. Genişletmek için tıkla... İlan linkini de atsana.
Serdr dedi: Bakalım hocam. İlan koyacağım bugün. Her şey için teşekkür ederim hepinizden. Almak isteyen olursa bana yazabilir. Genişletmek için tıkla... İlan linkini de atsana.
Serdr Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #14 AlbertEnisteniz dedi: İlan linkini de atsana. Genişletmek için tıkla... Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Hocam onay sürecinde şu an. Serdr dedi: Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Hocam onay sürecinde şu an. Genişletmek için tıkla... Onaylandı hocam bakabilirsin. Son düzenleme: 2 Nisan 2021
AlbertEnisteniz dedi: İlan linkini de atsana. Genişletmek için tıkla... Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Hocam onay sürecinde şu an. Serdr dedi: Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Hocam onay sürecinde şu an. Genişletmek için tıkla... Onaylandı hocam bakabilirsin.
AlbertEnisteniz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #15 Usta bize oluru nedir
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 2 Nisan 2021 #16 Fiyat bana pahalı geldi ama aceleniz yoksa satılabilir. Ama o fiyatların biraz üstüne 2060'lı sistemler var.
Fiyat bana pahalı geldi ama aceleniz yoksa satılabilir. Ama o fiyatların biraz üstüne 2060'lı sistemler var.
Serdr Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #17 AlbertEnisteniz dedi: Usta bize oluru nedir Genişletmek için tıkla... Komple sistem 9000. The Theseus dedi: Fiyat bana pahalı geldi ama aceleniz yoksa satılabilir. Ama o fiyatların biraz üstüne 2060'lı sistemler var. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım aynı sistemi 11-12 koyanlar bile var. Evet pahalı olabilir ama komple piyasamız berbat.
AlbertEnisteniz dedi: Usta bize oluru nedir Genişletmek için tıkla... Komple sistem 9000. The Theseus dedi: Fiyat bana pahalı geldi ama aceleniz yoksa satılabilir. Ama o fiyatların biraz üstüne 2060'lı sistemler var. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım aynı sistemi 11-12 koyanlar bile var. Evet pahalı olabilir ama komple piyasamız berbat.