RX580 AMD sürücü zaman aşımına uğradı

TacsizKralTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün RDR2 indirdim ve yükleme ekranında bu yüzden çöküyordu, 1 ay önce Cyberpunk indirdim yine aynısı oldu. Bugün PUBG indirdim ve maça girdiğim anda bu hata ile çöküyor. Başka oyunlarda şu anlık sorun göremedim. Yüksek sistem isteyen oyunlarla alakası yok çünkü GoW ve DL2 oynadım sorunsuz. Ekran kartında VRAM hatası var sanırım yani internette böyle buldum. Oyunlarda pixellenme, yırtılma yapıyor. Bu pixellenmeler çok rahatsız etmiyor fakat oyunlar bunun yüzünden çöküyor sanırım ne yapabilirim? Format attım, driver silip kurdum düzelmedi.

Sistem:
B250M-K
i7 6700.
16 GB RAM.
RX580 Sapphire 8 GB.

Güncel

Son düzenleme:
Sürücü zaman aşımına uğradı hatası hiçbir şekilde geçmiyorsa büyük ihtimalle ekran kartı arızalanmıştır. Aynı sorunu yıllar önce bir ekran kartımda yaşamıştım ve kart gerçekten arızalıydı.
Bir servise götürüp tamir ettirmiştim ve düzelmişti.

Yazılımsal olarak düzeltmek mümkün mü ? Oyunları açsa yeter yırtılma vb çok takmıyorum

Yazılımsal olarak düzeltmek mümkün mü ? Oyunları açsa yeter yırtılma vb çok takmıyorum

Eğer farklı driver ile düzelmiyorsa ya tamir ettireceksiniz ya da yeni kart alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…