RX580 ani ısınma ve performans düşmesi

Evet yanlıs bakmısım ozur dılerım. Bostayken 63 derece saatlerce oyun oynarkende 83 dereceyı hıc gecmıyor. Bulundugum ortam cok sıcak. Hava zaten 42 derece felan. Normaldir diye dusunuyorum. Bı zarar gelmez dimi parçalara.

Kartı bi servise götür derim. Gpu Frekansı değişmesi falan yaşadınmı ? RX serisi alacaksanız asus almayın çok sıkıntılı kartlar. Sıcaklıklar 63 derece normal durmuyo egsoz fanın çalışıyormu ? Kasadaki hava akışını kontrol et derim, model için boştayken yüksek sıcaklıklar.

abi sole dııym para durumundan asus almak zorunda kalmıstım. Servis goturemem köy yerinde kalıyorum. Öğrenciyim. Size tek bi sorum olucak

Bu sıcaklıklar kartı yakarmı kart bozulurmu ?

abi sole dııym para durumundan asus almak zorunda kalmıstım. Servis goturemem köy yerinde kalıyorum. Öğrenciyim. Size tek bi sorum olucak

Bu sıcaklıklar kartı yakarmı kart bozulurmu ?
90 dereceyi geçmesi durumunda kart otomatik kendini kapatır zaten ama, ASUS'taki GPU'lar sıkıntılı yada VBİOS'ları. Hemen götürmenizi tavsiye ederim ama tercih sizindir.
[

90 dereceyi geçmesi durumunda kart otomatik kendini kapatır zaten ama, ASUS'taki GPU'lar sıkıntılı yada VBİOS'ları. Hemen götürmenizi tavsiye ederim ama tercih sizindir.
[

Cok ılgınc bır durum oldu. Asusun gpu tweak 2 programını ındırdım kurdum pc yi resledim.
Herzaman boşta 63 derece olan ekran kartı artık 48 derece.
Çok ılgınç nasıl olur kı boyle bı durum...

Kirpi yavrusunu pamuk yavrum diye severmiş. Öyle bir durum.

Asus Dual modelinde sorun mu var ?

bılmıyorum sızde dual kulalnıyosunuz galıba. Ben rx580 dual modelını kullanıyorum. Oyunlarda yük altında max 83 derece oluyor. Siz kaç derece alıyosunuz. odada klima v.s yok

Oyunlarda 60-65 arası sıcaklık değeri alıyorum. Manisa'da yaşıyorum hava durumuna bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…