M Metehan S Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Radeon RX580 Armor kullanıyorum. 2-3 ay önce macun yenilemesi yaptım, fan vs. taktım, ısıda düşme var ama hala yüksek gibi. Ne yapabilirim?
Radeon RX580 Armor kullanıyorum. 2-3 ay önce macun yenilemesi yaptım, fan vs. taktım, ısıda düşme var ama hala yüksek gibi. Ne yapabilirim?
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.039 Makaleler 63 Çözümler 171 19 Temmuz 2023 #2 Kullandığınız kasa mesh mi? Undervolt uygulayabilirsiniz. Undervolt beraberinde custom fan curve de uygulamanız iyi olur.
Kullandığınız kasa mesh mi? Undervolt uygulayabilirsiniz. Undervolt beraberinde custom fan curve de uygulamanız iyi olur.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 Metalik macun uygulayabilirseniz bayağı etkili oluyor.
M Metehan S Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #4 tristessehivernale dedi: Kullandığınız kasa mesh mi? Undervolt uygulayabilirsiniz. Undervolt beraberinde custom fan curve de uygulamanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Corsair SPEC-05 kullanıyorum. Undervolt olayını pek bilmiyorum inceleyerek kulağa mantıklı gelirse yapayım o zaman. Utku92 dedi: Metalik macun uygulayabilirseniz bayağı etkili oluyor. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim hocam onu? Arattım bulamadım. Son düzenleme: 19 Temmuz 2023
tristessehivernale dedi: Kullandığınız kasa mesh mi? Undervolt uygulayabilirsiniz. Undervolt beraberinde custom fan curve de uygulamanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Corsair SPEC-05 kullanıyorum. Undervolt olayını pek bilmiyorum inceleyerek kulağa mantıklı gelirse yapayım o zaman. Utku92 dedi: Metalik macun uygulayabilirseniz bayağı etkili oluyor. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim hocam onu? Arattım bulamadım.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 Metehan S dedi: Corsair SPEC-05 kullanıyorum. Undervolt olayını pek bilmiyorum inceleyerek kulağa mantıklı gelirse yapayım o zaman. Nereden bulabilirim hocam onu? Arattım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Thermal Grizzly Conductonaut Likit Metal 1Gr 73W Yüksek Performan Fiyatları ve Özellikleri Thermal Grizzly Conductonaut Likit Metal 1Gr 73W Yüksek Performan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. www.n11.com Bununla da devre çevresini kaplamanızı öneririm. Ice Dragon Shield Koruyucu Vernik 13 ml. – Deniport | Pullsar Teknoloji Market www.deniport.com
Metehan S dedi: Corsair SPEC-05 kullanıyorum. Undervolt olayını pek bilmiyorum inceleyerek kulağa mantıklı gelirse yapayım o zaman. Nereden bulabilirim hocam onu? Arattım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Thermal Grizzly Conductonaut Likit Metal 1Gr 73W Yüksek Performan Fiyatları ve Özellikleri Thermal Grizzly Conductonaut Likit Metal 1Gr 73W Yüksek Performan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. www.n11.com Bununla da devre çevresini kaplamanızı öneririm. Ice Dragon Shield Koruyucu Vernik 13 ml. – Deniport | Pullsar Teknoloji Market www.deniport.com