Bu bütçede tercih edilebilecek düzeyde bir kart fakat Sapphire Nitro + serisini almanız daha mantıklı olacaktır.
Yükseltme kısmındaki ekran kartlarını paylaşır mısınız?
AMD tarafında çoğu üretici bu işi beceremiyor 5 yıldan fazladır AMD kullanıcısıyım ilk kart MSI R9 390X'Ti ısınma sorunu vardı yetmedi 4. senede chipset bozuldu şimdi Sapphire RX590 Nitro+ kullanıcısıyım ısınma sorunu yok ve performansı gayet iyi Sapphire dışında da kesinlikle ASUS STRIX serisi alınmalı.
Bende de Pulse OC modeli var. Oyunlarda maksimum 76 dereceyi gördüm saatlerce oynamama rağmen. Kasam da Power Boost VK-G3902S. Ömrünü uzatmak için de undervolt yaptım on numara idare ediyor beni.
ASRock markası kaliteli marka birçok overclock işlemlerinde tercih ediliyor adı üstünde taş gibi, anakartlarını kullandım 2-3 kez ancak ekran kartları hakkında hiç fikrim yok ne desem yalan olur.