Çözüldü RX580 Disable the CSM in setup hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

286578

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ekran kartım RX580 ve GPU-Z üzerinde UEFI desteği olduğu gözüküyor fakat anakart BIOS'undan CSM Support özelliğini kapatıyorum Secure Boot özelliğini açtığımda "disable the CSM in setup. Repeat operation after reboot to ensure UEFI video(gop) driver is operational" hatası alıyorum. İlgili görselleri ekledim, şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Denenedim nasıl atılır bilmiyorum.

Ben sorunu çözdüm. Ekran kartımın üstünde fiziksel olarak BIOS değiştirme anahtarı varmış bu anahtarı diğer BIOS'a çekerek CSM'i kapatıp Secure Boot'u açabildim. Şu an Windows 11 yükledim ve kullanmaya başladım. O kadar araştırma yaptım çözemedim bugün denk geldi bu kadar basit bir yolla sorunumuz çözülüyormuş @Recep Baltaş

F54 güncellemesini yapmıştım olmamıştı. Benim de BIOS çöktü. BIOS çipine yazılım atıldı. Cevap için teşekkürler, iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denenedim nasıl atılır bilmiyorum.

Ben sorunu çözdüm. Ekran kartımın üstünde fiziksel olarak BIOS değiştirme anahtarı varmış bu anahtarı diğer BIOS'a çekerek CSM'i kapatıp Secure Boot'u açabildim. Şu an Windows 11 yükledim ve kullanmaya başladım. O kadar araştırma yaptım çözemedim bugün denk geldi bu kadar basit bir yolla sorunumuz çözülüyormuş @Recep Baltaş

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…