RX5700 ve ya RX5700xt'e geçebilirsin dostum.2000-2500TL arası bir bütçem olacak. Şu an RX580 kullanmaktayım. AMD bir ekran kartı almak istiyorum tekrardan. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.![]()
Tavsiyenizi kesinlikle kulağıma küpe yapacağım fakat, endişem sürücüler ile NVIDIA AMD kadar bir performans artışı sağlamak yerine ayağına taş koymakta. RX580 GTX1060 ile zamanında kafa kafaya bir performans veremeyip rakibi olan GTX1060'a yetişemezken şu an en yeni güncellemeler ile RX580 GTX1060'dan çok daha iyi bir performans vermekte. Ben bundan korkuyorum.Direk 1660 Super Gaming X... Kalan bütçe ile farklı upgrade yap. Örneğin RAM 16 değilse 16 yap. SSD ekle. Soğutucu ekle vesaire.
RAM 16 efendim, SSD mevcut tek upgrade edeceğim ekran kartı.Direk 1660 Super Gaming X... Kalan bütçe ile farklı upgrade yap. Örneğin RAM 16 değilse 16 yap. SSD ekle. Soğutucu ekle vesaire.
Ekran kartı satılıksa alabilirim.2000-2500TL arası bir bütçem olacak. Şu an RX580 kullanmaktayım. AMD bir ekran kartı almak istiyorum tekrardan. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.![]()
Evet satılık 2022 garantili.Ekran kartı satılıksa alabilirim.
Ne kadar ömrü olur sizce peki?@zorganabi NVIDIA rekabet sağlamak için çıkardı 1660 Super'i zaten. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Üzmez...
Peki RX580'den GTX1660 Super'e geçmek nasıl bir deneyim olur? Fark görebilir miyim?1080P'de tahminimce minimum 3 sene daha. Oyun motorları gelişme gösterdikçe ekran kartlarında ki ihtiyaç artıyor. Bence en azından 3 senesi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.