RX580 eksileri nelerdir?

Rushing

Decapat
Bu postun yorumlarına RX580'in tüm eksilerini yazabilir misiniz? 1650S ile arasında ne gibi farklar var?

Wattman hataları yaşayabilirsiniz. Isınma vakaları çok daha yüksek. TDP değeri aşırı yüksek. Halen yazılımsal sorunları var, arkadaşım hala sorun yaşıyor.

Eski olması.
Fazla güç tüketmesi.
Az da olsa driver sorunları.

Xfx rx580 kullaniyorum ne bir driver sorunu ne bir ısınma nede başka bir sorun var oyunlarda 75i geçtiğini görmedim henüz

Abi bizde kullanıyoruz bu kartı bizde niye hiç sorun yok. 350 saat üzerinde sadece CoD Warzone aktif oynama sürecim var diğer oyunları saymıyorum bile. Kart eskidi evet verilen FPS tatmin etmeyebilir. Kart hala idddalı.

Arkadaşın dediği gibi kart hala iddialı oynadığım birçok oyunu Full grafikte oynatıyor ve 70 derecenin üstüne çıkmıyor (ben yan kapağımı açık kullanıyorum) artı hiçbir zaman driver sorunu yaşamadım.

Kasamda 8 fan var türbülans etkisi var adeta hiçbir oyunda 65 dereceyi görmedim ben boşta 47-48 derecelerde. Warzone 5-6 saatlik oyunda sabit 60dır 61pek nadir öyle bir soğutma var.

Arkadaşımda 1660ti var 82 derece de oynuyor nasıl olacak şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…