RX580 H110M4-C2H uyumu

UMUT ÇAĞRI

Hectopat
İşlemci: i3 7100
Anakart: H110M4-C2H
PSU: Xigmatek X power 600W
RAM: 8 GB 2400 MHz

RX 580 alacağım fakat uyar mı uymaz mı çok merak ediyorum. ASUS 1050 Ti almıştım fakat habire bilgisayar kendini kapatmaya başlıyordu. İade ettim RX 580 almaya karar verdim sizce uyar mı? Sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 üstüne çıkmanızı tavsiye etmem. RX 580 ile darboğaz olur. Bu arada Sapphire Nitro+ modelinin soğutması diğerlerine göre daha iyi, alırsanız ondan alın.
Bir de ''Bir ona mı takıldın?'' demenizi istemem ama ''Uyumlu mu?'' diye sormanız yanlış, sonuçta ekran kartını RAM slotuna takmıyorsunuz. 1050 Ti uyuyorsa RX 580 de uyar yani.

Belli yere kadar idare edin dicemde Dostum o sistem baştan aşağı değişmesi lazım.
1.PSU +80 Sertifika yönelseydin onu bırakalım diyelim bir köşeye.
2.O işlemci ile rx 580 darboğaz yapar üzermi üzmezmi tartışılır ama darboğaz söz konusu olur.
3.Şuanki devirde en düşük 3000 mhz ram belleklere yönelmeniz lazım.
4.Anakart Rx580 ile iyi uyumlu değil.
Bu dediklerim eğer oyunda 1080P Ultra,yüksek (Kalite) İstiyor isen bu sistemi baştan aşağı değişmen lazım
bu şekildede idare edersin ancak kısa sürer oda kaliteli şekilde değil.
Bütcem yok yeni sistem alamam diyorsan dediğim şekil rx580 o işlemci darboğaz söz konusu ram mhz olarak da az cabası.
İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı