Selamlar, RX580 ekran kartını almayı düşünüyorum, işlemcim i3 3240 eski bir işlemci muhtemelen darboğaz olur ancak zararı yok diye okudum, yenisini alana kadar idare edebilir. Aklıma takılan esas nokta güç kaynağı. Bende ki 6 pinli fakat onun çözümü varmış çözülebilir bir sorun. Güç yeterli mi değil mi araştırdım ama net olarak anlayamadım yardımcı olur musunuz? Eğer yetersiz bileşenleri yakma durumu olduğunu düşünürseniz aşağıda attığım güç kaynakları yeterli olur mu?
Eğer benim güç kaynağım yeterliyse yenisini almayı düşünmüyorum idare etsin yeter .Pek anlamadığım için bilen birileri yazsa gerçekten iyi olacak teşekkür ederim önerin için.
Eğer benim güç kaynağım yeterliyse yenisini almayı düşünmüyorum idare etsin yeter .Pek anlamadığım için bilen birileri yazsa gerçekten iyi olacak teşekkür ederim önerin için.
eski tip bir power olduğu için sistemi tehlikeye atmana gerek yok bence en uygun olarak thermalthake işini görecektir. daha büyük yaralar açmaya değmez
eski tip bir power olduğu için sistemi tehlikeye atmana gerek yok bence en uygun olarak thermalthake işini görecektir. daha büyük yaralar açmaya değmez
Cevap için teşekkürler bi soru daha sormam gerek . Bazı konularda 80+ İbaresi olmasına dikkat edin diyorlardı attığım linkte coolermasterda var thermalthake de yok aşağı yukarı aynı fiyatlar sizce yine de thermalthake yi mi tercih etmeliyim
Thermaltake Litepower RGB 550W 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PS-LTP-0550NHSANE-1 ITOPYA'da.
www.itopya.com
şöyle indirimle beraber ucuz bi psu buldum sertifikası yok ama vereceğim fazla parayı ileride alacağım anakart ve işlemciye ayırsam daha iyi olacak sanki.
Thermaltake Litepower RGB 550W 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PS-LTP-0550NHSANE-1 ITOPYA'da.
www.itopya.com
şöyle indirimle beraber ucuz bi psu buldum sertifikası yok ama vereceğim fazla parayı ileride alacağım anakart ve işlemciye ayırsam daha iyi olacak sanki.