RX580 - i5 7500 Sistem drop yiyor

Berkay Keskin22

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde işlemci hariç tüm parçaları değiştirdim. Ekran kartı RX580 8 GB bilgisayar belleğim 16 GB işlemcim ise i5 7500 3.40 GHz. ETS oynarken yüksek ayarlarda 60 70 oynatıyor ama ani donmalar meydana geliyor. Bir anda 20 30 FPS değerlerine inip çıkıyor. Minecraft oynarken ise 170 180 FPS alıyorum, ekranımın tazeleme hızında oynuyorum ama FPS 9 10 FPS kadar inip çıkıyor, oynanmaz halde. Sıcaklıklarım ise işlemci 45 55 arası ekran kartım ise 55 65 arası. Daha her şey yeni ama çok drop var ne yapmam gerek? Ve güç kaynağım da 600W değerinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem stabilite testi yapıp sonuçları paylaşır mısın?

Bu konu yardımcı olacaktır sonuçlarınızı paylaşınca beni etiketleyin.

merhaba fotoğraf çektim ama inceler misiniz?

CPU ısınmıyor peki anakart modeliniz nedir?

ECS H110M4-C2H bu olması lazım Casper marka sanırım ana kartla işlemcim 7 senelik bu yüzden oluyor olabilir mi? i5 12400F işlemci ve yeni bir anakart sorunu çözer mi? Ama aklıma takılan Minecraft oyununda bile drop yiyor olmam hem de çok sert.

İşlemciniz eski fakat güçlü bir işlemci driverlere vs baktınızmı temiz kurulum deneyin.
BIOS default ayarlara dönüp XMP açınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…