RX580 için 400-700 TL Monitör Önerisi

CF390 60 Hz değil. Üstün motor ile monitörü 72 Hz kullanabiliyorsunuz. Aynı şekilde yukarıdaki monitörde öyle.
Hocam o ne oluyor anlamadım? Sitesinde 60 Hz yazıyor .Monitörde OC diyorsanız pek sıcak bakmıyorum. Onun dışında bir özellik ise çok iyi olur. Aynı fiyat bandındaki 75 Hz bir monitör ile arasındaki fark bariz.

RX 580 çok rahat 144 Hz hakkını veriyor. Bence 75 Hz bile az. 150 TL arttırabilirseniz G24C öneririm. Samsung'un paneli ve çok daha üstün özelliklere sahip.

RX 580 çok rahat 144 Hz hakkını veriyor. Bence 75 Hz bile az. 150 TL arttırabilirseniz G24C öneririm. Samsung'un paneli ve çok daha üstün özelliklere sahip.
Oyunları yüksek ayarlarda oynamayı seviyorum. 72 Hz beni götürecektir ki bütçem belirttiğiniz monitör için az. Teşekkür ederim. Peki bu bir nVidia bir ekran kartı ile yapılabilir mi?

Dostum RX 580 2K en yüksek ayarlar için tasarlanmış. Bu kart 1080P en yüksek ayarlarda yine 144 Hz hakkını verecektir öyle düşün. Bütçeni arttırabilirsen önerdim yoksa gerek yok.

Dostum RX 580 2K en yüksek ayarlar için tasarlanmış. Bu kart 1080P en yüksek ayarlarda yine 144 Hz hakkını verecektir öyle düşün. Bütçeni arttırabilirsen önerdim yoksa gerek yok.
2k çözünürlükte 70 FPS civarı dolaşıyor. 2k bir monitöre maalesef param yok. 144 Hz için bunca özellikten vazgeçmek ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…