RX580 için 89 derece zararlı mıdır?

Bende de Sapphire Pulse RX 580 var. Benimki 84 dereceye ulaşınca kendini kısıp soğutuyordu. 89 normal değil. Termal macun değişmeyi deneyebilirsiniz. Kasanızın hava akışı nasıl?

89 da sabit durmuyor bazen 86 ya düşüyor bazen 87'ye 89'u görüyor ama sanırım bu kasanın yan camını kapatınca daha çok ısınıyor.

Elindeki kasa iyi bir kasa o kasada ısınma yapacaksa vay halimize. Ondan değildir daha kasa nasıl olsun.

Normalde zaten kasanın yan kapağını açmıştım açık durmasının zararlı olduğunu söyleyenler olunca bende kapattım.
Açık durması daha fazla tozlanma yapar bir zararı yok, gidip çocuk falan içine müdahale ederse o ayrı tabii.

GPU'nun etrafı ferah mı?

Kart zarar görmez de fan sesi ve frekans düşüşü rahatsız edici olabilir. Undervolt ve termal macun değişimi yapın 15 derece düşeceğinin garantisini verebilirim.

Normalde zaten kasanın yan kapağını açmıştım açık durmasının zararlı olduğunu söyleyenler olunca bende kapattım.
Tozlanma dışında bir zararı yok.

Elindeki kasa iyi bir kasa o kasada ısınma yapacaksa vay halimize. Ondan değildir daha kasa nasıl olsun.

Açık durması daha fazla tozlanma yapar bir zararı yok, gidip çocuk falan içine müdahale ederse o ayrı tabii.

GPU'nun etrafı ferah mı?

Ferah kasanın yanında ki camı çıkardım şu anlık etki etti gibi duruyor 80 derece sıcaklığı ekran kartının.

Kart zarar görmez de fan sesi ve frekans düşüşü rahatsız edici olabilir. Undervolt ve termal macun değişimi yapın 15 derece düşeceğinin garantisini verebilirim.

Tozlanma dışında bir zararı yok.

Dediğiniz 2 şeyi de ben yapmayı bilmiyorum ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı