RX580 için FreeSync vs 144Hz monitör

Nereden biliyorsun? RX580 + 144Hz kullanıyorum ve performans çok iyi. Bilginizin olmadığı konularda konuşmayın.
Nerede iyi? RX 580 AAA oyunlarında 1080p, ultra ayarlarda 144 Hz alacak kadar güçlü bir kart değil. Tabii sen oyunları sadece CSGO ve LOL zannediyorsan o senin cahilliğin.

RX 580 144Hz kartı değil. Testlerde gördüğünüz FPS değerlerini her sistemde alacaksınız diye kaide de yok.

@YunCfc açıklamış zaten nasıl kullanacağını boşuna tartışmaya gerek yok. Genellikle online oyunlarda 144Hz monitörün avantajı var. Omen iyi bir tercih gözüküyor çünkü hem 144Hz hem de FreeSync özelliği var. FreeSync'i iyi araştırırsanız yırtılmalar konusunu çok iyi bir şekilde kapatıyor. O yüzden içiniz rahat olsun.

Dostum bence 2K 144Hz alma çünkü ekran kartının özelliklerinde ne kadar 2K için diye yazılsa da oyunları 2K'da ciddi bir fps düşüşü yaşıyor ve oyunlardaki akıcılık kayboluyor. Sana önerim viewsonic vx2457 ben de bu monitörü almayı planlıyorum freesync+75Hz hem de bütçe dostu.

Bu arada hiç bir ekran kartı son ayarlarda AAA oyunlarda 144 Hz alamıyor. 144 Hz online oyunlarda akıcılık nedeniyle varlar.

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Dostum 2k değil o monitör Fullhd 144hz.

Çok saçma sapan yorumlar görüyorum, RX 580'i olduğu için CS:GO oynayamaz mı ? Ya da 144HZ özelliğini online oyunlarda kullanırken FreeSync özelliğini ve RX 580'in gücünü AAA oyunlarda kullanamaz mı ? Ha bir de 144 FPS alamasa da o 144HZ'in yine de yararı olacaktır.

Katılıyorum size. Zaten 144 Hz monitörlerin amacı competetive oyunlar oluyor. Bu oyunlarda CS:GO, Dota 2, Overwatch gibi oyunlar. Yoksa gidip GTA V oynamak için 144 Hz monitöre gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…