efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.575 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 RX580 ekran kartım var ve macunun artık kuruduğunu fark ettim. Aklımda MX4 almak var. Sizce nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.528 Çözümler 962 23 Haziran 2024 #2 efebatiin dedi: RX580 ekran kartım var ve macunun artık kuruduğunu fark ettim. Aklımda MX4 almak var. Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... MX4 GPU için uygun değil, bütçenize göre bunlardan birini alın. Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
efebatiin dedi: RX580 ekran kartım var ve macunun artık kuruduğunu fark ettim. Aklımda MX4 almak var. Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... MX4 GPU için uygun değil, bütçenize göre bunlardan birini alın. Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.575 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Marix dedi: MX4 GPU için uygun değil, bütçenize göre bunlardan birini alın. Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Xigmatek nasıldır hocam pek bir fikrim yok.
Marix dedi: MX4 GPU için uygun değil, bütçenize göre bunlardan birini alın. Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Xigmatek nasıldır hocam pek bir fikrim yok.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.528 Çözümler 962 23 Haziran 2024 #4 efebatiin dedi: Xigmatek nasıldır hocam pek bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... İyidir, alın memnun kalırsınız.
efebatiin dedi: Xigmatek nasıldır hocam pek bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... İyidir, alın memnun kalırsınız.