RX580 kasa alınır mı?

Bütçe 1K artarsa bu mükemmel olur, artmazsa.
Şahsi fikrim bir şekilde bütçeyi arttırıp RX 6650XT olan sistemin alınması, RX 6600'den kat kat üstün.

İki önerin içinde sağ ol arkadaşım, bütçemin artması biraz zor ama denerim kendine iyi bak.

Son düzenleme:

Monitör var ama biraz eski kasa ile uyumlu olur mu bilmiyorum

Şimdik nasıl söylesem bilemedim ama bayadır kasa olmadığı için kullanamıyordum 50 Hz olduğunu hatırlıyorum sadece.
Anladım. İleride Monitör değiştirme imkanınız var mı ya da alırken beraber alayım mı diyorsunuz? Alacağınız sistemde 50fps üstünde yırtılma olur monitörden dolayı.

Anladım. İleride monitör değiştirme imkanınız var mı ya da alırken beraber alayım mı diyorsunuz? Alacağınız sistemde 50FPS üstünde yırtılma olur monitörden dolayı.

İleride değişeceğim zaten monitörü kasa ile beraber alma gibi düşüncen yok çünkü bütçemi aşıyor 1 ay sonra falan alacağım yeni monitör.
Önerin varsa söyleyebilir misin?

İleride değişeceğim zaten monitörü kasa ile beraber alma gibi düşüncen yok çünkü bütçemi aşıyor 1 ay sonra falan alacağım yeni monitör.
Önerin varsa söyleyebilir misin?

Monitör güzel teşekkür ederim ama Akakçe bir sorun yaratmaz değil mi? Getirmede falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…