RX580 Kasa Tavsiyesi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;

Gigabyte A320M S2H anakart
Ryzen 5 1600 (Stock Fan)
RX580

Sistem için kasa bakıyorum. Hem içinde PSU olan ve full tempered kasa olarak bunu buldum ( Aerocool ).

Fotoğraf ektedir. Bunu tavsiye eder misiniz? Yoksa FSP 600W 80+ ve PB kasa mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasa ufak kasa, geçende bulmuştum ben alacaktım, dur bir bakayım döneceğim.

PSU yeri altta olan kasalara bakmalısın, daha sağlıklı

Anakartım microATX, desteklemez mi ?

Aerocool kasanın PSU konumu altta PowerBoost'un konumu üstte. Aerocool'da Dark PSU var. PowerBoost alırsam PSU olarak FSP 600W 80+ düşünüyorum ikiside aynı fiyata denk geliyor.
Aercool'un ön paneli ızgara mı?

Aercool'un ön paneli ızgara mı?
Sanırım evet. Önde 1 tane ledli fan var, arkada ledsiz 1 tane fan var. Ama Aerocool'da ki PSU Dark marka ve kalitesiz olduğu yönünde yorumlar mevcut. Nasıl olsa ikisi de aynı fiyata denk geliyor, ayrı ayrı almak daha iyi. PowerBoost kasa ve FSP 600W 80+ alacağım. Ayrıca Aerocool kasa PowerBoost'a göre küçük kalıyor yeni farkettim.

Tamamdır, bu arada ben geçen hafta Dark Diamond Pro satın aldım 300 liraya, kendisinde 4 adet fan vardı ek olarak 5 tane de ben taktım ve gayet memnunum.

@DeWitt Dostum kasaya hala ihtiyacın varsa Zalman R1 kasa var elimde 20 günlük. mATX kasaya geçeceğim bunu elimden çıkarıyorum uygun fiyata veriyorum. 3 dahili fanlı internetten biraz bakın. Konu linkini bırakıyorum :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…