fdndr Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #21 Doğru diyorsun bununla idare etmek lazım.
Mertcanozdemir Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600/RX 6600 XT/16 GB 3600 MHZ RAM/B450 MK/750 WATT POWER SUPPLY Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #22 fdndr dedi: Doğru diyorsun bununla idare etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam
fdndr Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #23 Mertcanozdemir dedi: Aynen hocam Genişletmek için tıkla... Senin OC ayarları bi deneyip sana döneyim
Mertcanozdemir Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600/RX 6600 XT/16 GB 3600 MHZ RAM/B450 MK/750 WATT POWER SUPPLY Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #24 fdndr dedi: Senin OC ayarları bir deneyip sana döneyim. Genişletmek için tıkla... Hocam o ayarlar çok yüksek olur biraz düşürün isterseniz ben geri düşürdüm.
fdndr dedi: Senin OC ayarları bir deneyip sana döneyim. Genişletmek için tıkla... Hocam o ayarlar çok yüksek olur biraz düşürün isterseniz ben geri düşürdüm.
fdndr Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #25 Mertcanozdemir dedi: Hocam o ayarlar çok yüksek olur biraz düşürün isterseniz ben geri düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Deneme yarapark doğru ayarı bulmam lazım tam olarak sizin yaptığınızdan biraz daha düşükte denerim Mertcanozdemir dedi: Hocam o ayarlar çok yüksek olur biraz düşürün isterseniz ben geri düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Deneme yaptım GPU 0 düşmedi ama FPS azalması oldu artık onu da ben deneme yanılmayla hallederim teşekkür ederim. Lixue3 dedi: AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Driveri silin ve en güncel driveri indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam sen bana ne yaptırdın ya sabahtan beri uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı bir türlü amd uygulamasını yükleyemedim Son düzenleme: 29 Ocak 2024
Mertcanozdemir dedi: Hocam o ayarlar çok yüksek olur biraz düşürün isterseniz ben geri düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Deneme yarapark doğru ayarı bulmam lazım tam olarak sizin yaptığınızdan biraz daha düşükte denerim Mertcanozdemir dedi: Hocam o ayarlar çok yüksek olur biraz düşürün isterseniz ben geri düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Deneme yaptım GPU 0 düşmedi ama FPS azalması oldu artık onu da ben deneme yanılmayla hallederim teşekkür ederim. Lixue3 dedi: AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Driveri silin ve en güncel driveri indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam sen bana ne yaptırdın ya sabahtan beri uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı bir türlü amd uygulamasını yükleyemedim