RX580 marka seçimi

Bütçe
2500-3000 TL

Eren CanNN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kingston Beast Black 8GB 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 DDR4
ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB
ASUS Prime A520M-R 5100MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2
AMD Ryzen 5 5600 MPK
Meslek
Öğrenci
Selam hocam. Bütçem aşağı yukarı 2.5k.
Ekran kartı olarak RX580 almak istiyorum fakat bütçeme uyacak Izoly gibi çok bilindik olmayan markalar buldum. Sizlere de danışmak istedim almadan önce. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el ekran kartı almayı düşünüyor musunuz? Konuda belirtmemişsiniz de sormak istedim. Bir de işlemciniz nedir? RX 580 için konuşacak olursak da Sapphire modelin soğutması fena değildir. Aslında Sapphire modellerinin genel olarak soğutması iyi ve diğer modellere göre bir tık ucuz. Tavsiye ederim. Bazı markaların sırf adı var diye çok yüksek fiyat çekiyor, buna örnek olarak da MSI verilebilir. Gerek yok, Sapphire marka da iyidir.

Selam hocam. Bütçem aşağı yukarı 2.5k.
Ekran kartı olarak RX580 almak istiyorum fakat bütçeme uyacak Izoly gibi çok bilindik olmayan markalar buldum. Sizlere de danışmak istedim almadan önce. Teşekkürler.

2. Elde o fiyata 1660-1660S alın RX580'e 2K'den fazla vermeyin. İlla 580 derseniz ROG STRIX alın.

Sapphire markasından şaşma bence. Bunun yanı sıra MSI tercih edebilirsin AMD'nin eski ekran kartlarında ASUS'un soğutması kötüydü diye hatırlıyorum.

Sırf ROG STRIX diye 2850TL verecek insanlar biliyorum. Marka algısı.

@SEMIKAANCAKIR her zaman söylerim: Reklam her şeydir. Bazı markalar reklam işini gerçekten çok iyi yapıyor ve RX580'de 2850 TL edecek kart değil. Üstüne 1000 TL koyunca ikinci elden RX 6600 alınabiliyor zaten.

@SEMIKAANCAKIR her zaman söylerim: Reklam her şeydir. Bazı markalar reklam işini gerçekten çok iyi yapıyor ve RX580'de 2850 TL edecek kart değil. Üstüne 1000 TL koyunca ikinci elden RX 6600 alınabiliyor zaten.

Ben benim kartı alladım pulladim 2900'den de ilana koydum ve ciddi ciddi alıcı çıkıyor bu karta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…