RX580 Nitro+ 4GB Alınır Mı?

Anlaşılamaz. Kart bir stres testine tutulur eğer şans varsa orada yükü kaldıramayıp çöker ama birçok kart o testlerden sağ kurtulacağı için kesin anlamak mümkün değil. Ayrıca yasal işlem falan demişsin de mining yapılan kartlarla ilgili bir kanun olduğunu düşünmüyorum.

Asıl konuya gelirsek son zamanlarda yaşanan RX580 sorunları beni korkutuyor. Sıfır olacağı için iade hakkım ve garantisi olacak ama GTX 1060 alırsam öyle bir hakkım olmayacak. Nitro+ soğutma konusunda nasıldır? Wattman hatası neden daha çözülemedi?

Asıl konuya gelirsek son zamanlarda yaşanan RX580 sorunları beni korkutuyor. Sıfır olacağı için iade hakkım ve garantisi olacak ama GTX 1060 alırsam öyle bir hakkım olmayacak. Nitro+ soğutma konusunda nasıldır? Wattman hatası neden daha çözülemedi?
Rx 590un nitro versiyonu var bende. Kasanın hava sirkülasyonu kötü olduğu halde kart 75i geçmiyo oyunlarda.

Asus RX 580 4 GB modelini 1 senedir kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1100 liraya almıştım performansı beni etkiledi gerçekten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı