RX580 overclock yapılır mı?

Daha fazla  
Bilmiyorum bu aralar yeni oynadığım oyunlardan memnun değilim performans olarak. Hafif artış olsa fena olmaz. AMD Driver kendisi yapıyor otomatik olarak sizce ordan yapsam olur mu ne diyorsunuz?

Bilmiyorum bu aralar yeni oynadığım oyunlardan memnun değilim performans olarak. Hafif artış olsa fena olmaz. AMD driver kendisi yapıyor otomatik olarak sizce oradan yapsam olur mu ne diyorsunuz?

Sıcaklıklar ne durumda? Eğer RX 580 normalinin aldıntaysa deneyebilirsiniz ama zaten bu kart fazla ısınan bir kart. Ben UV ile kullanıyorum kartı.

Otomatik ocden korkacaksın geri getirilmiyor genelde sorunlu bir sistem. Asus gpu tweak ile yapmıştım geri alamıyordum. Gpun ısınmıyorsa yapabilirsin ama çok zorlamasan iyi olur.

Otomatik ocden korkacaksın geri getirilmiyor genelde sorunlu bir sistem. Asus gpu tweak ile yapmıştım geri alamıyordum. Gpun ısınmıyorsa yapabilirsin ama çok zorlamasan iyi olur.
Fabrika çıkışlı OC modellerine yapılmalı mı sizce?

RX 580 zaten patlamaya müsait C4 gibi. Eğer OC yapmaya çalışırsan patlatmış olursun. Şuana kadar kullanıp da Wattman hatası almadıysan, sadece dua et çalışmaya devam etsin. Over Clock yapma!

Sıcaklıklar 70-75 arası 75i görmedim neredeyse. Bilmiyorum ama AMD ken
Sıcaklıklar ne durumda? Eğer RX 580 normalinin aldıntaysa deneyebilirsiniz ama zaten bu kart fazla ısınan bir kart. Ben UV ile kullanıyorum kartı.

di driverı otomatik yapıyor yapsam olmaz mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…