RX580 PC'den ses geliyor

Selçuk Şengül

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımdan Dirt diye ses geliyor anlık olarak ve anlık donuyor bütün parçalarımı servise göndermiştim. Hepsinin yenisini verdiler(işlemci hariç) takıldı kuruldu PC yine aynı ses PES 2019 oynuyordum onda anlık donup ses veriyordu. İşlemci yetmediğindendir dedim ama PES 2013'de de aynı ses CS'de de aynı ses.

AMD Ryzen 3 2200G
ASUS A320M-EX anakart
AMD Radeon RX580 4 GB ekran kartı
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz RAM
WD Blue 250GB SSD
Frisby 650W PSU özellikler bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarımdan Dirt diye ses geliyor anlık olarak ve anlık donuyor bütün parçalarımı servise göndermiştim. Hepsinin yenisini verdiler(işlemci hariç) takıldı kuruldu PC yine aynı ses PES 2019 oynuyordum onda anlık donup ses veriyordu. İşlemci yetmediğindendir dedim ama PES 2013'de de aynı ses CS'de de aynı ses.

AMD Ryzen 3 2200G.
ASUS A320M-EX anakart.
AMD Radeon RX580 4 GB ekran kartı.
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz RAM.
WD Blue 250GB SSD.

Darboğaz var sistemde ama darboğazla alakası yok probleminizin. Driverlarla alakalı olabilir güncelleyiniz, BIOS'u güncelleyiniz. PSU'nuz kötü onla alakası olabilir çünkü darboğaz denilen olay böyle bir şey değil.

Darboğaz var sistemde ama darboğazla alakası yok probleminizin. Driverlarla alakalı olabilir güncelleyiniz, BIOS'u güncelleyiniz. PSU'nuz kötü onla alakası olabilir çünkü darboğaz denilen olay böyle bir şey değil.

AMD Ryzen 3 2200G
ASUS A320M-EX anakart
AMD Radeon RX580 4 GB ekran kartı
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz RAM
WD Blue 250GB SSD
driverlerin hepsi kurulu bios son sürümünde daha ne edeyim bıktım o sesten
driverleri driver pack solition kullanarak yükledim önerdiğin program varmı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı