RX580 PSU Önerisi

dundarr

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde bu sistemi sipariş vermiştim fakat fiyatının düşmesi ve anakart, PSU gibi bileşenlerinde kafam takıldığı için siparişimi iptal ettim.

Şimdi size bu sistemde en mantıklı PSU önerisi isteyecektyim fakat alabilceğim PSU'lar sadece sitede seçilebilenler, onun için önerilerinizi ona göre yapın. Şimdiden teşekkürler.

BOOST-MAA/R5 2600/MSI RX580 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
O kasanın hava sirkülasyonu yapacağını hiç düşünmüyorum. Mümkünse PowerBoost, Everest, Rampage, Frisby gibi ürünler tercih etmeyin.
Güç kaynağı olarak Sharkoon SHP550 V2 550W +80 Plus tercih edebilirsiniz.

Güç kaynakları bu sitede gereksiz pahalı başka bir yerden almanız mümkün değilse en mantıklı seçenek Sharkoon marka PSU bence bir müşteri hizmetleri ile konuşup arkadaşın önerdiği FSP marka PSU ya yönelin ileriye dönük gerçekten kaliteli PSUdur her türlü bileşeni gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz.

öneriniz için Teşekkürler peki kasa için ne düşünüyorsunuz o kadar fark yaratırmı kasa hava sirkilasyonu o kadar kötümüdür

Çok iyi sayılmaz ön paneli cam ancak yanlardan az da olsa hava almakta ancak havayı çok iyi şekilde tahliye edemeyebilir. Bazı kasalar olur ön ve üst kısımları ızgaralı olur onların hava akışı gerçekten çok iyi olur.

öneriniz için Teşekkürler peki kasa için ne düşünüyorsunuz o kadar fark yaratırmı kasa hava sirkilasyonu o kadar kötümüdür
Kasa hava sirkülasyonu çok fark yaratır kendi başıma gelen bir örnek ile anlatayım daha önce sırf sistemi bir arada tutsun diye 100 Liralık saçma sapan bir kasa almıştım ve ne yaparsam yapayım bileşenlerim 80 Derece ve üzeri çalışıyordu bütçe sıkıntısı sebebi ile bir süre böyle kullandım daha sonra indirimden Dark N10 Pro kasa buldum ve hemen aldım şuan bileşenlerim 65 dereceyi geçmiyor o kadar etkili.
DARK N10 DKCHN10 (Powersız) Atx Gaming Kasa Siyah USB3.0,5x12cmFan,Fan Kontr. Kasa DARK

Powerboost kasa almayin bende de var hava sirkülizasyonu çok kötü. Öndeki led fanlar kendi kendine dönüyor yan cam kapağı açık tutuyorum 15-20 derece farkediyor. Cam kapalıyken tek hava çıkış noktası var oda yetmez..

Fakat benim seçeneklerim sadece itopyada olanlar attğım linkten sizce hangisinin hava sirkilasyonu en iyidir bütçe sıkıntısı da var biraz f/p olarak hangisini önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…