RX580-R5 2600 sistem nasıldır?

bsgN

Centipat
işlemci:AMD Ryzen 5 2600.
ekran kartı:ASUS ROG STRIX RX 580 8 GB T8G.
SSD:Corsair 120 GB M.2 SSD.
HDD:Seagate 7200RPM 1TB HDD.
kasa:Frisby wenom 650W.
bellek(RAM):Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz.
anakart: ASUS TUF B450- Plus Gaming.

Edindiğim bilgilerle 5000-6000 TL arası bir bilgisayar topladım ileride almayı düşünüyorum sizce değişmesi gereken bileşen var mı?
Yardımcı olan abilerime, kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Frisby tercih etmeyin o bütçeye. 550W sağlam bir PSU işinizi görür. Bir de artık 8 GB RAM yetersiz. Almışken aynısından bir tane daha 8 GB alıp çift kanal yapın derim.
https://www.hepsiburada.com/corsair...44xcTNXSmvwnKhalDEhRVgImDAVAXmqYaAsivEALw_wcB

Aerocool Menace Saturn 500W 2x12cm RGB Fanlı, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gamin Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Ekran kartı güçsüz. Psu yaramaz. Ram yetersiz. O fiyata bu sistem alınmaz yani. Onları değiştirin hayırlı olsun şimdiden.

Ekran kartı güçsüz. Psu yaramaz. Ram yetersiz. O fiyata bu sistem alınmaz yani. Onları değiştirin hayırlı olsun şimdiden.

Psu ve ram halledilir fakat ekran kartı olarak ne önerirsiniz ?

İlginiz için teşşekür ederim. Ram'i çift kanal ileride yapacaktım tavsiyeniz için sağolun. Kasada ben de emin değildim dediğiniz gibi tercih etmek yanlış olur.

.

.

.

.

.

6023 lira kardeşim eğer fazla ise işlemciyi Ryzen 5 3500X yapabilirsin iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…