Y YĞIZ Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 14 11 Haziran 2020 #11 RAM'imi tekrardan değiştirmeye karar verdim ancak benim paylaştığım sistemle tüm parçalar birbirine uyar mı bilmek istiyorum. RAM :G Skill GSKILL 8GB RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 Ram | Trendyol RAMİM yukarıda PAYLAŞTIĞIM PC ÖZELLİKLERİME uyar mı! Son düzenleme: 11 Haziran 2020
RAM'imi tekrardan değiştirmeye karar verdim ancak benim paylaştığım sistemle tüm parçalar birbirine uyar mı bilmek istiyorum. RAM :G Skill GSKILL 8GB RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 Ram | Trendyol RAMİM yukarıda PAYLAŞTIĞIM PC ÖZELLİKLERİME uyar mı!
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 11 Haziran 2020 #12 Uyar fakat herşeyi sormanıza gerek yok. Anakartın DDR desteğine bakarak uyumlu olup olamadığını öğrenebilirsiniz.
Uyar fakat herşeyi sormanıza gerek yok. Anakartın DDR desteğine bakarak uyumlu olup olamadığını öğrenebilirsiniz.
Y YĞIZ Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 14 11 Haziran 2020 #13 282742 dedi: Uyar fakat herşeyi sormanıza gerek yok. Anakartın DDR desteğine bakarak uyumlu olup olamadığını öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani artık tam bir sistem olarak parça parça alıp oynayabilirim sanırsam teşekkürler yardımınız için minnettarım yorduk biraz ama
282742 dedi: Uyar fakat herşeyi sormanıza gerek yok. Anakartın DDR desteğine bakarak uyumlu olup olamadığını öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani artık tam bir sistem olarak parça parça alıp oynayabilirim sanırsam teşekkürler yardımınız için minnettarım yorduk biraz ama