RX580 sıcaklık çalışıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sigortacı
RX-580 Nitro+ modeline sahibim. Bu sabaha kadar 60 Hz ufak bir monitör kullanıyordum. Yeni monitörü taktığımdan beri ekran kartımın sıcaklığı 52 derecenin altına inmedi. GTA 5, CS:GO gibi oyunlarda Ultra ayarlarda maksimum 65-72 dereceyi gördüm boşta monitör değiştirmeden önce 35 dereceydi neden böyle oldu?

65-72 iyi dereceler, neden beğenmedin? Diğer konulara baktığımızda RX580 için gayet iyi.
Furmark testi yap yarım saat. Sonucu paylaşmayı unutma.

144Hz monitöre geçince bazen böyle olabiliyor. Muhtemelen boşta ekran kartı VRAM Clock hızlı çalışıyor. Sistem yükte değilken MSI Afterburner ile kontrol et. Bu yüzden özel çözünürlük ile 139Hz olarak kullanıyorum.

Son düzenleme:
65-72 iyi dereceler, neden beğenmedin? Diğer konulara baktığımızda RX580 için gayet iyi.
Furmark testi yap yarım saat. Sonucu paylaşmayı unutma.
Hocam testi yaptım fakat değerleri nasıl paylaşacağımı bulamadım o yeri kapattığımda hepsi gitti sanırım. Ama maksimum 76 dereceyi gördü oda çok kısa bir süreliğine sonra stabil olarak 75 derecede devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…