RX580 sıfır alınır mı?

KKARAMAMBA

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler size bir sorum olacaktı şu anda RX580 üretimi devam ediyor mu? Etmiyor ise neden ve ne zaman durduruldu? Bugun de Trendyol'dan sıfır RX580 3600TL'ye almaya değer mi?
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz ile RX580 arasında uyuşmazlık olur mu? İkisini birleştirmeyi düşünüyorum.
Saygılar.

Buharlı tren üretimi neden durdurulduysa o yüzden durduruldu, teknoloji gelişti. 2017 yılında çıkmış bir kartın üretiminin devam etmesini beklemek abes kaçar ki üstüne kaç nesil yeni kart çıktı. 5600'e 580 almak büyük saçmalık, 5600'e alacağınız en düşük AMD kart 6600 olmalı NVIDIA için ise sıfır 4060-4060 Ti veya ikinci el 3080.

İşlemci ekran kartına göre çok iyi kalıyor. Kart çok eski olduğu için üretimi durdu. Ben yerinde olsam tabii ki bütçe meselesi bu işler ancak o işlemcinin yanına belki 2.el daha iyi bir ekran kartı bulmaya çalışırdım.

Ben merakımdan sordum ekran kartının daha iyisini bende almak isterdim fakat staj öğrencisiyim elimdeki bütçe kısıtlı para biriktirsem yılbaşına kadar zor birikir oradan sonrasıda zaten uçar gider elimi bütçem 3 ila 4 arası önerileriniz var mıdır?

Kartın sıfırı yok 7 yıllık kart sonuçta. Sakın ola sakın 3600 verme o fosil karta.
Teşekkürler.

Kartın sıfırı yok 7 yıllık kart sonuçta. Sakın ola sakın 3600 verme o fosil karta.
Teşekkürler.

Evet biliyorum zamanı gelince ekran kartı yükseltebilirim onun için kafam rahat olur.

3.5-4K civarına ikinci el RX 6600 bulunuyor. RX580'e öyle bir para verilmez.

İstanbul'da oturuyorum önerin var mıdır?

Arkadaşlar 3000TL'ye Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti 6 GB 192 bit buldum bu alınır mı? Veya alacağım işlemci R5 5600 ile uyumlu mudur?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…