3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 25 Aralık 2022 #11 O fiyata daha eli yüzü düzgün sistemler bulunabilir. Sistemin parça kalitesi düşük olduğu için önermiyorum. Aldıktan sonra birçok değişiklik yapman gerekecek.
O fiyata daha eli yüzü düzgün sistemler bulunabilir. Sistemin parça kalitesi düşük olduğu için önermiyorum. Aldıktan sonra birçok değişiklik yapman gerekecek.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 25 Aralık 2022 #12 Zone - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkada açık bırakacağım uygulamalar var diyorsan 16 GB RAM yap. Yok diyorsan 8 GB RAM kalsın SSD arttır. Normalde böyle PSU'ları önermem ancak ucuz olduğu için koyuyorlar maalesef.
Zone - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkada açık bırakacağım uygulamalar var diyorsan 16 GB RAM yap. Yok diyorsan 8 GB RAM kalsın SSD arttır. Normalde böyle PSU'ları önermem ancak ucuz olduğu için koyuyorlar maalesef.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 25 Aralık 2022 #13 UcanMuz dedi: Zone - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkada açık bırakacağım uygulamalar var diyorsan 16 GB RAM yap. Yok diyorsan 8 GB RAM kalsın SSD arttır. Normalde böyle PSU'ları önermem ancak ucuz olduğu için koyuyorlar maalesef. Genişletmek için tıkla... apulara dual 16 gb ram şart gerekirse ssdden kısılması ram artırılmalı.
UcanMuz dedi: Zone - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkada açık bırakacağım uygulamalar var diyorsan 16 GB RAM yap. Yok diyorsan 8 GB RAM kalsın SSD arttır. Normalde böyle PSU'ları önermem ancak ucuz olduğu için koyuyorlar maalesef. Genişletmek için tıkla... apulara dual 16 gb ram şart gerekirse ssdden kısılması ram artırılmalı.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 25 Aralık 2022 #14 Süleyman Pro dedi: APU'lara Dual 16 GB RAM şart gerekirse SSD'den kısılması RAM artırılmalı. Genişletmek için tıkla... Gerçi evet APU olduğu için 14 GB gözükür 16 GB olsa bile.
Süleyman Pro dedi: APU'lara Dual 16 GB RAM şart gerekirse SSD'den kısılması RAM artırılmalı. Genişletmek için tıkla... Gerçi evet APU olduğu için 14 GB gözükür 16 GB olsa bile.
C CBN Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #15 Herkese teşekkür ederim almaktan vazgeçtim. Sizce DA V2.5 sistemi alınır mı? 5550TL'ye özellikler ekte. Son düzenleme: 31 Aralık 2022
Herkese teşekkür ederim almaktan vazgeçtim. Sizce DA V2.5 sistemi alınır mı? 5550TL'ye özellikler ekte.