MustafaKABAK Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 136 1 Nisan 2024 #1 Herhangi bir şey yapıyorum, bilgisayar takılmaya başlıyor ardindan ekran gidiyor. Sonra klavye mouse ışıkları gidiyor. Ama bilgisayar çalışır vaziyette duruyor. Bulamadım sorunu hiç. Ekran kartı RX580 işlemci R5 1600.
Herhangi bir şey yapıyorum, bilgisayar takılmaya başlıyor ardindan ekran gidiyor. Sonra klavye mouse ışıkları gidiyor. Ama bilgisayar çalışır vaziyette duruyor. Bulamadım sorunu hiç. Ekran kartı RX580 işlemci R5 1600.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.030 Makaleler 1 Çözümler 565 8 Nisan 2024 #11 MustafaKABAK dedi: Nasıl yapılcağını anlamadım USB falan yazıyro ama. Windows SSD'ye kurulu ve SSD 45 50 derece oluyor onunla alakası var mıdır? @GFYT Genişletmek için tıkla... SSD sıcaklıgı normal, 60'dan sonrası sıkıntılı. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
MustafaKABAK dedi: Nasıl yapılcağını anlamadım USB falan yazıyro ama. Windows SSD'ye kurulu ve SSD 45 50 derece oluyor onunla alakası var mıdır? @GFYT Genişletmek için tıkla... SSD sıcaklıgı normal, 60'dan sonrası sıkıntılı. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS MustafaKABAK Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 136 9 Nisan 2024 #12 @GFYT RAM'lerde sıkıntı yok @GFYT Son düzenleme: 11 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.030 Makaleler 1 Çözümler 565 11 Nisan 2024 #13 MustafaKABAK dedi: @GFYT RAM'lerde sıkıntı yok. @GFYT Genişletmek için tıkla... Ekran kartının VRAM'lerini OCCT ile test eder misin? Ekran kartında arıza var gibi. Artı 0 Eksi
MustafaKABAK dedi: @GFYT RAM'lerde sıkıntı yok. @GFYT Genişletmek için tıkla... Ekran kartının VRAM'lerini OCCT ile test eder misin? Ekran kartında arıza var gibi.
KS KS MustafaKABAK Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 136 11 Nisan 2024 #14 GFYT dedi: Ekran kartının VRAM'lerini OCCT ile test eder misin? Ekran kartında arıza var gibi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Ekran kartının VRAM'lerini OCCT ile test eder misin? Ekran kartında arıza var gibi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır