RX580 sistem çalışmıyor

Canon

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Corsair vengeance (2x4GB 2400MHz) (1x8GB 3000MHz)
SSD veya HDD modeli
1TB HDD
Ekran kartı
Sapphire Nitro+ RX580 4GB
Anakart
Asus ROG Strix B450-F Gaming
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600
Dün akşam kapadığım bilgisayar bu sabah açılmıyor. RAM'leri çıkardım aynı şekil ekran kartınıda söktüm fakat hala düğmesine bastığımda açılmıyor. Başka bir güç kaynağı ile denedim yine açılmadı, düğmede mi sorun var dedim tornavidayla denedim yine açılmadı. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor?

Sadece 8 GB olanı farklı farklı slotlara takıp dener misiniz?

Yorumlar için teşekkürler. Eklemeyi unutmuşum, dün yatmadan önce fişi çektim ve buna rağmen böyle bir sonuç aldım.
İşlemci tarafındaki güç girişini takmıyorum işlemciden olsa yine güç gelir. Elimde yedek işlemci, anakart, güç kaynağı, ekran kartı ve RAM var ama sorunu çözemedim. Tüm bileşenler söküldü, çalıştığı görsem sorun yok.
Sadece 8 GB olanı farklı farklı slotlara takıp dener misiniz?
Güç gelmiyor. RAM ile ilgili sorun yok şu an. Güç gelse gerisi hallolur. RAM'ler takılı değil zaten.
Hocam RAM psu ve ekran kartını denemişsiniz geriye işlemci kalmış onda bi sıkıntı olabilir.
Teknoloji hala stabil çalıştığını düşünmüyorum. Geçenlerde ekran kartım arıza yaptı, görüntü alamıyordum ve servise yolladım. Adamlar temizleyip geri yolladı, zaten çalışır durumda olduğunu söylediler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…