K KorhanAcar Femtopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #11 Esdeath.xyz dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... FPS değişimi mi olur demek istediniz drop konusunda Sir Benjamin dedi: Yeterli olur, bütçe verirsen alternatif de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam fps drop normal mi benim sistemde yoksa psu dan kaynaklı mi sizce bilginiz var mı
Esdeath.xyz dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... FPS değişimi mi olur demek istediniz drop konusunda Sir Benjamin dedi: Yeterli olur, bütçe verirsen alternatif de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam fps drop normal mi benim sistemde yoksa psu dan kaynaklı mi sizce bilginiz var mı
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #12 KorhanAcar dedi: FPS değişimi mi olur demek istediniz drop konusunda. Hocam FPS düşmesi normal mi benim sistemde yoksa PSU'dan kaynaklı mi sizce bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ha yok o FPS dropları güç kaynağından değildir emin olabilirsin. Ya işlemcidendir ya ekran kartı. Çok düşük ihtimal RAM. Son düzenleme: 10 Ocak 2022
KorhanAcar dedi: FPS değişimi mi olur demek istediniz drop konusunda. Hocam FPS düşmesi normal mi benim sistemde yoksa PSU'dan kaynaklı mi sizce bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ha yok o FPS dropları güç kaynağından değildir emin olabilirsin. Ya işlemcidendir ya ekran kartı. Çok düşük ihtimal RAM.
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #13 KorhanAcar dedi: Hocam FPS düşmesi normal mi benim sistemde yoksa PSU'dan kaynaklı mi sizce bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bunun için istersen ayrı konu aç, daha doğru bir yerde yardımcı olabiliriz.
KorhanAcar dedi: Hocam FPS düşmesi normal mi benim sistemde yoksa PSU'dan kaynaklı mi sizce bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bunun için istersen ayrı konu aç, daha doğru bir yerde yardımcı olabiliriz.