Çözüldü RX580 sistem kesintileri, CPU kullanımı %100 oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisiyarda son günlerde ciddi bir takılma söz konusuydu. Çok takılmadım fakat geçen gün masaüstünde mouse takılarak gidince bir sorun olduğunu anladım. Görev yöneticisini açtığımda sistem kesintileri CPU'yu %99 kullanıyordu. Ben de bilgisayarı formatladım fakat hiçbir değişiklik olmadı. Yine görev yöneticisini açtığımda %80'den %0.1'e düşüyor. Bunun çözümünü bilen var mı?

sistem:
RX580.
16 RAM.
Ryzen 5 2600.
128 GB SSD.
1TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisini açıp hangi programın %100 yaptığının ekran görüntüsünü gönderir misiniz?

Hocam stabil değil gibi değerler hiç overclock vs denediniz mi?

Hocam stabil değil gibi değerler hiç overclock vs denediniz mi?
Görev yöneticisini açıp hangi programın %100 yaptığının ekran görüntüsünü gönderir misiniz?
Sorunu çözdüm. Aygıtlarda kulaklığımın yanında sarı üçgen vardı. Ben de driverini indirip güncelledim ve sorun ortadan kalktı.

Çözüm
1 kendinizi nasıl çözüm işaretlediniz
2 CPU ile kulaklığın bağını anlayamadım bir açıklar mısınız?
Ben işaretlemedim bana da bildirim geldi çözümünüz işaretlendi diye şaşırdım. İsterseniz ekran görüntüsü alıp atabilirim.

Bilmiyorum ki hocam sistem kesintilerini araştırınca "“Sistem Kesintileri” - “Kesintiler” ve “IRQ'lar” olarak da bilinir - donanımın sisteminizle nasıl iletişim kurduğunu yöneten işletim sistemi düzeyindeki süreçlerdir." bu yazdı. Ben de bi bakayım dedim aygıtlarda bir sıkıntı mı var 2. monitor ile mi alakalı diye kulaklıkta sarı üçgen vardı sürücüleri güncelleyince düzelttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…