Çözüldü RX580 sistem mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

MushroomNSC

Femtopat
Daha fazla  
ASUS RX580 8 GB ekran kartı.
AMD Ryzen 3 3100 işlemci.
Gigabyte A320M-S2H anakart.
XPG 8 GB 3000 MHz.

Minidump dosyalarım.
Minidump

Analiz edip, problemi söylerseniz minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm

BIOS sürümüm güncel, harf içeren sürümünü de kullanmıyorum. Memtest86 ve HD Tune testlerini de yaptım ama ikisinde de bir hata, hasar bulamadı. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir başka? Teşekkür ederim bu arada yardımın için.

Önceden ekran kartı driverı WHQL'di şimdi son sürümü kurdum sanırım sorun düzeldi. Teşekkürler.
BIOS sürümünüz güncel değilse güncelleyin. BIOS sürümünün yanında harfler yer alıyorsa "F60f" gibi, bu sürücüleri kurmayın.

"Veri Havuzu Bozulması" olarak bir yazı gördüm. Bu ya RAM belleklerde ya HDD/SSD belleklerde veri yazma tutma konusunda bir sorun var demek.

MemTest86 ile RAM bellekleri tarayın. HD Tune ile de HDD/SSD belleklerinize "Error Scan" yani hata taraması yapın. Sonuçları paylaşın.

BIOS sürümüm güncel, harf içeren sürümünü de kullanmıyorum. Memtest86 ve HD Tune testlerini de yaptım ama ikisinde de bir hata, hasar bulamadı. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir başka? Teşekkür ederim bu arada yardımın için.

Önceden ekran kartı driverı WHQL'di şimdi son sürümü kurdum sanırım sorun düzeldi. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…