RX580 sistem siyah ekran veriyor

KYRAS17

Centipat
Daha fazla  
Yeni ekran kartı aldım. PSU 450W normalde 600W istiyorlar ama ben 1-2 haftalık idare etsin diye 450W güç kaynağından devam edecektim ama PC açtım driver yükledim, sıkıntı olmadı. Oyuna girdim The Last of Us ve bir anda yeniden başladı. Sonra siyah ekran oldu.
  • Ekran kartı RX580.
  • İşlemci i5 3470.
  • RAM 16.

Ekran kartı ikinci aşama ama sen bilirsin. Neyse OCCT ile 20 dakika kadar PSU testi yap ve gelişmeleri bildir bakalım.
Tamam

Ekran kartı ikinci aşama ama sen bilirsin. Neyse OCCT ile 20 dakika kadar PSU testi yap ve gelişmeleri bildir bakalım.
Knk ekran kartıni test ettim bişey olmadı güç kaynağıni test ettim 5 saniye sonra görüntu gitti sinyal yok dedi

ekran kartı testinde bişey olmuyor güç kaynağı testinde ekran gidiyor

Son düzenleme:
O zaman ilk yeni bir PSU edinmek gerek.

Ekran kartında sıkıntı var mıdır? Driver kurdum ama oyuna girdiğinde bilgisayar gidiyor. Tekrar açıldığında diriver silinmiş oluyor. Ekran kartını test edeceğim başka program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün iade edeceğim yerine GTX 1650 alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…