RX580 sistemde durup dururken ekran kapanıyor

emrhan216

Centipat
Daha fazla  
Geçenlerde Sapphire RX580 Nitro+ ekran kartı aldım be bugün sisteme taktım çalıştırdım. Biraz oyalandım ve ekran gitti ama fanlar ve RGB'ler yanıyordu. Bilgisayarı tekrar başlattım açıldı biraz zaman geçince tekrar aynısını yaptı. Neden yapıyor bunu veya bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bağlantılarını ve soketlerini kontrol edin. PSU'nun yeterli güçte olduğundan emin olun. Monitör kaynaklı olmadığına emin olun. Hala devam ediyorsa sorun iade edebilirsiniz.

Son birkaç gündür kaçıncı benzer konu oldu bu bilmiyorum. Birileri mining yaparak cılkını çıkardıkları RX 500 kartları elden çıkarıyor herhalde.

Şans işi diyelim. 2-3 ay önce RX 470 aldım, hala sapasağlam ve hiçbir sorunu yok. Yanlışlıkla bir fan yaprağını kırmış olmama rağmen

Şans işi diyelim. 2-3 ay önce RX 470 aldım, hala sapasağlam ve hiçbir sorunu yok. Yanlışlıkla bir fan yaprağını kırmış olmama rağmen
Düzgün kullanılmış, bakımları yapılmış kart aldıysanız neden bir şey olsun? Ben de 10 senelik kart kullanıyorum hala bir sorun çıkarmadı.

Düzgün kullanılmış, bakımları yapılmış kart aldıysanız neden bir şey olsun? Ben de 10 senelik kart kullanıyorum hala bir sorun çıkarmadı.

Bakımları yapılmıştı ama termal macun işi biraz abartılmış ve yanlış yapılmış gibiydi. MX-4 kullanıp hem çok koymuştu satan kişi hem de pump out yapmıştı ben de MX-6 sürmüştüm. Çok daha berbat olanları da var ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…