RX580 sistemde görüntü gidiyor

SYCHIROR

Hectopat
Daha fazla  
RX580 4 GB ekran kartımı kullanıyordum (Valorant gibi yüksek ekran kartı istemeyen oyunlar oynuyordum) son 1 haftadır oyun oynarken ekran gitme sorunuyla karşılaştım ve bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyordu. Ama son zamanlarda çok sık ekran gitme sorunuyla karşılaştım bunun sonucunda bende kablo mu bozuk yoksa ekran kartı mı diye ekran kartını çıkartıp eski ekran kartımla denedim ama görüntü geliyordu. RX580'i taktığımda bir daha görüntü almadım. Ekran kartının fanları dönüyordu ve Power ışığı yanıyordu.

Ekran kablosunun orayla oyna belki ondandır. Kablolar bazen tam girmeyebilir.
Eğer sorun düzelmezse yeni kablo ile dene veya tamirciye götürüp baktırabilirsin.

Ekran kablosunun orayla oyna belki ondandır. Kablolar bazen tam girmeyebilir.
Eğer sorun düzelmezse yeni kablo ile dene veya tamirciye götürüp baktırabilirsin.

Ekrana takılı olan kabloyu kaç kez çıkarıp taktım ama olmuyor. Büyük ihtimalle ekran kartım ağırzalandı ve bu ekran kartını tamir ettirmek yerine yeni ekran kartı alırım daha iyi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…