E Eyüp63 Decapat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 99 28 Aralık 2022 #1 RAM Adata 16 GB RAM SSD veya HDD modeli JAMES DONKEY 480GB SSD Ekran kartı RX580 4 GB Anakart ASUS B450M DRAGON İşlemci RYZEN 5 1600 AF MSI Afterburner'dan nasıl MHz ayarı yapmam gerek şu WattMan hatasının çözümü için yardım edebilecek var mı?
MSI Afterburner'dan nasıl MHz ayarı yapmam gerek şu WattMan hatasının çözümü için yardım edebilecek var mı?
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 29 Aralık 2022 #2 Çekirdek hızınıve tükettiği enerjiyi düşürün biraz düzelebilir. Ya da eski suruculeri tek tek kurup sorun yasamadigin sürücü ile devam edebilirsin. Artı 0 Eksi
Çekirdek hızınıve tükettiği enerjiyi düşürün biraz düzelebilir. Ya da eski suruculeri tek tek kurup sorun yasamadigin sürücü ile devam edebilirsin.
KS KS E Eyüp63 Decapat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 99 29 Aralık 2022 #3 Gerçek bir Waifu dedi: Çekirdek hızınıve tükettiği enerjiyi düşürün biraz düzelebilir. Ya da eski suruculeri tek tek kurup sorun yasamadigin sürücü ile devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olarak her şeyi denedim çare olmadı. Çekirdek hızını ve enerjiyi nasıl düşürebilirim? Artı 0 Eksi
Gerçek bir Waifu dedi: Çekirdek hızınıve tükettiği enerjiyi düşürün biraz düzelebilir. Ya da eski suruculeri tek tek kurup sorun yasamadigin sürücü ile devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olarak her şeyi denedim çare olmadı. Çekirdek hızını ve enerjiyi nasıl düşürebilirim?
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 29 Aralık 2022 #4 AMD programından yapacaksınız onu da. Undervolt deniyor. Araştırarak yapabilirsiniz. Buradan yazılı anlatırsam etkili olmaz. Artı 0 Eksi
AMD programından yapacaksınız onu da. Undervolt deniyor. Araştırarak yapabilirsiniz. Buradan yazılı anlatırsam etkili olmaz.