RX580 sisteme PSU önerisi

melihcancarpar

Hectopat
600W PSU var bende fazladan 5 fan takıncı kapanıyor PC. Uygun fiyata PSU ne almalıyım?
Sistemim: Ekran kartı: RX580 4 GB işlemci: Ryzen 5 1600 RAM: 16 GB anakart: ASUS B450M Dragon 4400 MHz OC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam adam termik santral çalıştırmıyor yahu. O çok fazla.

Garanti olsun diye düşündüm :D Şimdi arkadaş tekrar 600 Watt PSU alıp çalışmazsa boşu boşuna iade ile uğraşmasın. Ayrıca kapasitesi daha yüksek olduğu için PSU'nun birim başına düşen güç miktarı azalacaktır ve böylece daha uzun ömürlü olacaktır.

Son düzenleme:
Nasıl mümkün olabilir inanın bilmiyorum. Güç kaynağınız kötü değil. Fanları bağlamadan.
1 Gün boyunca stress testi yapar mısınız bilgisayara? Eğer kapanmazsa sorun yoktur. Kasada 3-4 fan varsa yeterli daha fazla eklemenin lüzumu yok zaten :)

Birkaç yerde okudum aynı benim güç kaynağı ve ekran kartı olanlarında kapanıyormuş yeni alacağım yeni alıyorum. Hem benimkinin sertifakası falan da yokmuş.
High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Power Supply Fiyatı şunu aldım arkadaşlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı