RX580 Valorant düşük FPS

80 FPS ile 200 FPS aldığın sistemi 60 Hz monitöre bağlarsan fark etmez fakat 60 Hz ile 144 Hz farkı çok. İnsan da çok rahat fark ediyor. Yani kısaca monitör sağlamsa FPS cidden çok fark ettiriyor.

80 FPS ile 200 FPS aldığın sistemi 60 Hz monitöre bağlarsan fark etmez fakat 60 Hz ile 144 Hz farkı çok. İnsan da çok rahat fark ediyor. Yani kısaca monitör sağlamsa FPS cidden çok fark ettiriyor.

Peki monitörlerin görüntüye etkisi çok büyük mü bilginiz var mı? Ben witchet 3 Max grafik ayarlarında oynamama rağmen videolarda gördüğüm kadar güzel gelmiyor gözüme büyük çamurlaşma var.

Evet baya etkili.

Muhtemelen darboğaz oluyor. Ayarları yükseltmeyi deneyin.

Ayarları düşükse ortaya çekebilirsin. Bir de afterburnerdan ekran kartı ve işlemci kullanımına bakmalısın.
Tamamdır bugün afterburner kurup bakacağım. Oyuna girince ayarları yükseltmeyi de deneyeceğim fakat daha önce denediğimde fps değerlerinde pek bi değişiklik olmamıştı diye hatırlıyorum.

Tamamdır bugün afterburner kurup bakacağım. Oyuna girince ayarları yükseltmeyi de deneyeceğim fakat daha önce denediğimde fps değerlerinde pek bi değişiklik olmamıştı diye hatırlıyorum.
İstediğini yap, kontrol et her şey normal olacak (kullanım değerleri düşükse bile normal) bu yüzden eğer daha fazla ve daha stabil FPS değerleri istiyorsan işlemci güçlendirmelisin.

Selamlar yeni oyuncu laptopu aldım ben de Acer Predator Helios 300 özellikleri Intel i7 10750h.
RTX 2070 Max-Q 8 GB ekran kartı 16 GB 3200 MHz RAM 1TB 3500-2900 okuma yazma hızlarına sahip Valorant'ta 135-154 arası FPS alıyorum YouTube de daha düşük modelleri ile 200 FPS sabit alanlar var yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…