Baktığımda bir yerde "monitörünüzün hz'den sayısından yüksek fps alırsanız bilgisayarınızı yorar, titreme yapabilir" yazıyordu. Tam doğru olmayabilir bilmiyorum. Size yardımcı olmak amacıyla hızlı hızlı baktım. Kaç fps alıyorsunuz?
Baktığımda bir yerde "monitörünüzün Hz'den sayısından yüksek FPS alırsanız bilgisayarınızı yorar, titreme yapabilir" yazıyordu. Tam doğru olmayabilir bilmiyorum. Size yardımcı olmak amacıyla hızlı hızlı baktım. Kaç FPS alıyorsunuz?
Bu bilgisayar> İşletimSistemAdı(Harf)> Riot Games> Valorant> live ordan 'Valorant'ı bulun. Sağ tıklayıp, özellikler dedikten sonra 'Uyumluluk' kısmından 'Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak'ı seçin.
Bu bilgisayar> İşletimSistemAdı(Harf)> Riot Games> Valorant> live> ShooterGame> Binaries> Win64> Valorant-Win64-Shipping kısmına sağ tıklayıp 'Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak'ı seçin.
Benim tek aklıma gelen bu. Bundan sonrasını bilmiyorum maalesef.
Bir de İşletimSistemAdı burda SSD veya HDD'lerde koyduğunuz isimdir. Harf ise işletim sisteminin kurulu olduğu harftir. Mesela C: sürücüsü veya D: sürücüsü gibi.