teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 22 Ocak 2021 #11 frknkoca07 dedi: Kanka dediklerini yaptım ve bugün oyuna girdim yaklaşık 5-6 saat kadar oynadım 6.saatin sonunda tekrar aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Hiç overclock yaptın mı? ya da ekran kartının kendi üreticisinin uygulamasından farklı modlara girdin mi?
frknkoca07 dedi: Kanka dediklerini yaptım ve bugün oyuna girdim yaklaşık 5-6 saat kadar oynadım 6.saatin sonunda tekrar aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Hiç overclock yaptın mı? ya da ekran kartının kendi üreticisinin uygulamasından farklı modlara girdin mi?
frknkoca07 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #12 teresamendoza dedi: Hiç overclock yaptın mı? Ya da ekran kartının kendi üreticisinin uygulamasından farklı modlara girdin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 15 Ocak'ta geldi kasa ve hiçbir şeyine ellemedim, RAM'ler 2133'de çalışıyor ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
teresamendoza dedi: Hiç overclock yaptın mı? Ya da ekran kartının kendi üreticisinin uygulamasından farklı modlara girdin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 15 Ocak'ta geldi kasa ve hiçbir şeyine ellemedim, RAM'ler 2133'de çalışıyor ondan kaynaklanıyor olabilir mi?