RX580 ve i5-6400 sistem kaç TL eder?

spade

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
202
*Sapphire Nitro+ RX580 8 GB GDDR5 256Bit Radeon DX12 ekran kartı.

*Intel® Core™ i5-6400 işlemci (6m ön bellek, 3, 30 GHz kadar)

*Deep Cool CK-11508 92mm fanlı Intel işlemci soğutucu

*MSI B150M Bazooka soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 anakart.

*T-Force Delta II RGB serıes 8 GB(2x4GB) 2400MHz DDR4 RAM.

*Seagate 3, 5" 500 GB HDD SATA3 7200RPM harddisk.

*High Power eco 500W aktif PFC yüksek verimli Power Supply.

*Sharkoon VG6-W 3X kırmızı LED fanlı ATX oyuncu kasası


Bu bilgisayarı bir vatandaş 3000 TL'ye bırakıyor sadece kasa. Sizce hakkı nedir? Teşekkür ederim dostlarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Power markası hariç göze batan bir şey yok güzel bir sistem bu fiyata, yalnız pazarlık sünnettir 3-5 daha indirim yaptırın.
 
Üzerine biraz daha koyup daha iyi bir işlemciyle sistem dizmeniz daha mantıklı olur.4 Çekirdek işlemciler yeni oyunlarda artık çok yetersiz.Bence ekran kartı dışında alınabilirliği yok bu sistemin.
 
Hakkı 2300-2500TL arası. Ben daha iyi (2697V2-ROG480-CX750M-32GB) bilgisayarımı 3000TL'ye koyduğumda pahalı olduğunu söyleyenler olmuştu.
 
Power markası hariç göze batan bir şey yok güzel bir sistem bu fiyata, yalnız pazarlık sünnettir 3-5 daha indirim yaptırın.
Hocam PSU markasının nesi varmış ki? Kaliteli PSU'lar üreten bir marka. Siz galiba Gamepower, Gametech, Rampage gibi markalarla karıştırdınız isim benzerliğinden.
Arkadaş model belirtmemiş bir de.
 
Üzerine biraz daha koyup daha iyi bir işlemciyle sistem dizmeniz daha mantıklı olur. 4 Çekirdek işlemciler yeni oyunlarda artık çok yetersiz. Bence ekran kartı dışında alınabilirliği yok bu sistemin.

Hocam bu işlemci gayet iyi bence. Dedğiniz gibi yetersiz değil
 
4 cekirdekli islemciyle rahat oyun performansı alamam yani doğru mudur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…