RX580 ve i5 7400 darboğaz yapar mı?

Ferit Buğra

Hectopat
Arkadaşlar bu aralar yeni bir ekran kartı almak istiyorum, 1050 Ti artık yetersiz kalmaya başladı. Fiyat performans olarak RX580'i gördüm ama bazı söylentiler dolaşıyor, kısa ömürlü diye ne kadar doğru bilemedim, bir de darboğaz yapmaz değil mi i5 7400'e?

Hocam gtx 1650 super, 1660 super veya 1660 ti işini fazlasıyla görür. Tdp değerleride çok az.
Gtx 1650 super 100w. Ben msi gtx 1650 super ventus xs oc kullanıyorum ve çok memnunum çok sessiz.

Eğer sıfır almayı düşünüyorsanız almayın RX 580 sıfır alınacak kart değildir.
Kısa ömürlü değildir ancak çok fazla elektirik yer, elektirik faturasını şişirir.
RX 580 185W elektirik tüketir onun 2 katı kadar güçlü olan RTX 2060 ise 160W. Anlatabilmişimdir umarım. Ve en ufak darboğaz yapmaz merak etme.

Arkadaşlar bu aralar yeni bir ekran kartı almak istiyorum, 1050 Ti artık yetersiz kalmaya başladı. Fiyat performans olarak RX580'i gördüm ama bazı söylentiler dolaşıyor, kısa ömürlü diye ne kadar doğru bilemedim, bir de darboğaz yapmaz değil mi i5 7400'e?
İşlemci lafta 7. nesil ama verdiği performans 4. nesil bir i5'lerle aynı neredeyse. İşlemciye yüklenen oyunlarda az da olsa darboğaz olacaktır. Ama oyunu kötü anlamda etkilemez rahat oynarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı