RX580 ve R5 2600 sistem oyun oynarken kapandı

Makaleler
2
Arkada Tomb Raider 2013 açıktı. Multiplayer'de oynuyordum. Arkada açıktı. Bende o sırada Instagram'a gireyim dedim. Video izlerken aniden kapandı. Sistem: Ryzen 5 2600, ASUS RX580 ROG STRIX 8 GB, 16 GB G.Skill FlareX RAM, Windows 10 1909, 64 Bit, monitör VG248QG.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunlardan muzdarip kişilerden biriyim. Eski ekran kartımı takmak zorunda kaldım. Karantina bittiğinde gidip iade edeceğim. Size de aynısını öneririm.

RX 500 serisi kadar sorunlu ekran karti gormedim ben kaç konu var forumda insan bir guncelleme falan verir şu sorunu duzeltmek için RX 570 kullaniyorum baydim artik.

Konuyla alakasız ama merak ettim sormak istiyorum. Yeni hazır sistem alacağım 4000 tl bütçem var. Sizin sistem 4000 tl tekabül edebiliyor. Sistemden memnun musunuz? Çoğu oyunu high ayarlarda oynatabiliyor mu? Ekstra bir tavsiyeniz var mı?

Benim sistemim 6000₺. Vatan'dan 6000₺ oluyor. Bence bu sistemi almayın. Daha iyi bir sistem alabilirsiniz.
Minidump dosyası oluşmuş mu? Eğer oluştu ise paylaşır mısınız?
Minidump yok.

Benim sistemim 6000₺. Vatan'dan 6000₺ oluyor. Bence bu sistemi almayın. Daha iyi bir sistem alabilirsiniz.

Minidump yok.

Hocam bütçem ile bunlar var. Ne tavsiye edebilirsiniz mesela? Ekran kartı olarak NVIDIA nasıl?

Üstteki daha iyi. NVIDIA tarafında 1650 Super veya 1660 Super tercih edebilirsiniz.
Bilgisayar direkt mi kapandı? Yoksa monitör görüntü vermeyi mi kesti?
Direk kapandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…