Merhaba dostlar. Yakın zamanda bir bilgisayar toplamak istiyorum düşündüğüm parçalar aşağıda mevcut. Kasa ve Monitörüm var o yüzden sadece sistem parçaları bulunmakta. Sistem odağı oyun oynamak olduğu kadarda mimarlık bölümünü istememden ötürü render hızı da önemli bir etken benim için. Bu parçaların oyunlarda beni üzmeyeceğinin farkındayım fakat render'da nasıl olduklarına dair bir fikrim yok. Parça ekleme çıkarma ya da herhangi bir şekilde görüşleriniz varsa hepsini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Nvme SSD'lerin ne gibi olumsuz yönleri var bilmiyorum o yüzden tercih ederken pek dikkatimi çekmedi okuma ve yazma hızına baktım daha çok neden tercih etmemem gerektiğini söyler misin çünkü evo850 250gb alırsam neredeyse aynı fiyata okuma yazma hızım yarı yarıya düşecek
Aslında doğru söylüyorsun arada bu kadar fiyat uçurumu olduğunu bilmiyordum biraz takıntılıyım diyebiliriz asus set olsun diye anakartıda ekran kartınıda asus strix baktım direk ama teşekkür ederim düşünmeye değecek bir fiyat uçurumu var
Aslında doğru söylüyorsun arada bu kadar fiyat uçurumu olduğunu bilmiyordum biraz takıntılıyım diyebiliriz asus set olsun diye anakartıda ekran kartınıda asus strix baktım direk ama teşekkür ederim düşünmeye değecek bir fiyat uçurumu var
Asus set olacak diye o kadar fiyat farkı verilmez. Sizi de anlıyorum ben de takıntılıyımdır görsel bütünlüğe ama bu devirde dolar bu seviyedeyken takmamak gerekiyor. Sapphire gayet iyi bir marka aklınız kalmasın.
Asus set olacak diye o kadar fiyat farkı verilmez. Sizi de anlıyorum ben de takıntılıyımdır görsel bütünlüğe ama bu devirde dolar bu seviyedeyken takmamak gerekiyor. Sapphire gayet iyi bir marka aklınız kalmasın.