kular14 Megapat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #1 RX580 ekran kartı alacağım lakin kullandığım monitör VGA bir monitör. Ekran kartım ıcın DVI-D to VGA bır dönüştürücü almayı düşünüyorum. Görüntü vermemezlik gibi bir durum yaşar mıyım ? Ti-Mesh Dvı (24+1) M - Vga F Dönüştürücü - Nickel/White Fiyatı Buda almayı düşündüğüm dönüştürücü. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2017
RX580 ekran kartı alacağım lakin kullandığım monitör VGA bir monitör. Ekran kartım ıcın DVI-D to VGA bır dönüştürücü almayı düşünüyorum. Görüntü vermemezlik gibi bir durum yaşar mıyım ? Ti-Mesh Dvı (24+1) M - Vga F Dönüştürücü - Nickel/White Fiyatı Buda almayı düşündüğüm dönüştürücü.
Faboxin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.060 4 Mayıs 2017 #2 Daha kaliteli bir dönüştürücü almanız daha sağlıklı olacaktır.
kular14 Megapat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #3 Faboxin dedi: Daha kaliteli bir dönüştürücü almanız daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bıraz araştırdıgıma gore VGA analog DVI-D ıse sınyal le çalışıyomuş. Aktif dönüştürücü felan lazım dedıler bende bunu buldum. Dogrusu budur dimi? Alfais AL-4578 Dvi - D VGA Aktif Dönüştürücü Kablo 24+1 Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2017
Faboxin dedi: Daha kaliteli bir dönüştürücü almanız daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bıraz araştırdıgıma gore VGA analog DVI-D ıse sınyal le çalışıyomuş. Aktif dönüştürücü felan lazım dedıler bende bunu buldum. Dogrusu budur dimi? Alfais AL-4578 Dvi - D VGA Aktif Dönüştürücü Kablo 24+1 Fiyatı
baahtsizbedevi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #4 Bende bunu alacağım. RX570'e ikinci eski monitörum için kullanacağım. Hocam sorunsuz çalışırsa buraya yazar mısın? Benide etiketlersen sevinirim. @kular14
Bende bunu alacağım. RX570'e ikinci eski monitörum için kullanacağım. Hocam sorunsuz çalışırsa buraya yazar mısın? Benide etiketlersen sevinirim. @kular14
mrtos Hectopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 288 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #5 Sizin yerinizde olsam bir süre onla idare edip, FREESYNC destekli monitör alırdım RX580 ve FREESYNC efsane olur.
Sizin yerinizde olsam bir süre onla idare edip, FREESYNC destekli monitör alırdım RX580 ve FREESYNC efsane olur.
kular14 Megapat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #6 mrtos dedi: Sizin yerinizde olsam bir süre onla idare edip, FREESYNC destekli monitör alırdım RX580 ve FREESYNC efsane olur. Genişletmek için tıkla... Yani sonuç olarak RX580 vga monıtorumde donusturuculer sayesınde goruntu verebılır dimi
mrtos dedi: Sizin yerinizde olsam bir süre onla idare edip, FREESYNC destekli monitör alırdım RX580 ve FREESYNC efsane olur. Genişletmek için tıkla... Yani sonuç olarak RX580 vga monıtorumde donusturuculer sayesınde goruntu verebılır dimi
mrtos Hectopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 288 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #7 kular14 dedi: Yani sonuç olarak RX580 vga monıtorumde donusturuculer sayesınde goruntu verebılır dimi Genişletmek için tıkla... Evet VGA to HDMI alırsanız VGA'yı HDMI'ya dönüştürür böylece VGA Monitörde HDMI kalitesi alırsınız.
kular14 dedi: Yani sonuç olarak RX580 vga monıtorumde donusturuculer sayesınde goruntu verebılır dimi Genişletmek için tıkla... Evet VGA to HDMI alırsanız VGA'yı HDMI'ya dönüştürür böylece VGA Monitörde HDMI kalitesi alırsınız.
Jhon le Carre Hectopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #8 mrtos dedi: Evet VGA to HDMI alırsanız VGA'yı HDMI'ya dönüştürür böylece VGA Monitörde HDMI kalitesi alırsınız. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum VGA kalitesi alır. Nedeni ise Monitöre bağlanan tarafta VGA çünkü.
mrtos dedi: Evet VGA to HDMI alırsanız VGA'yı HDMI'ya dönüştürür böylece VGA Monitörde HDMI kalitesi alırsınız. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum VGA kalitesi alır. Nedeni ise Monitöre bağlanan tarafta VGA çünkü.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 4 Mayıs 2017 #9 VGA kalitesi alır, sadece görüntüyü alması bakımından avantajlı. Onun dışında sorunlar yaşanabilir. Aktif dönüştürücü almalısnız, evet.
VGA kalitesi alır, sadece görüntüyü alması bakımından avantajlı. Onun dışında sorunlar yaşanabilir. Aktif dönüştürücü almalısnız, evet.