RX580 vs GTX 1650S Gaming X

skysoul

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar sistemim şu şekilde;

AMD Ryzen 5 2600 İşlemci
ASUS Prime A320M-E Anakart
Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 3200MHz RAM
240GB SSD
Cooler Master 500W PSU
Ekran kartını MSI NVIDIA GTX1650SUPER Gaming X aldım ve aklım RX580 8 GB, RX570 8 GB ve en ucuz RX 5500 XT serilerinde kaldı, gönlümü ne rahatlatır bu konuda ve mantıklı bir seçim olarak NVIDIA düşündüm yeni nesil olmasından dolayı falan, sorunsuz ve orta halli Full HD FPS çok takıntılı değilim ama içim buruk RX'lerde kaldı aklım. Sorunsuz ve uzun süreli kullanır mıyım? Isınmadan tatlı OC'ler ile.

5500 XT 8 GB varken aynı fiyata 1650 Super Gaming X yanlış bir tercih olmuş bence.
Geç bir farkındalık diyelim, açıkçası biraz daha sabretseydim bunu düşünebilirdim. Ürünü aldım fakat gelmesi iade etmesi falan biraz uğraştırabilir. RX5500xt olayını biraz düşünmem gerek galiba

Adam almis sonuc olarak bence degistirmesine gerek yok aldigi kart kotu bir kartta degil. Oyle asiri pisman olunacak bir durum yok bence.
Diğer bahsettiğim kartlara göre ne gibi eksiklerim olabilir diye düşünüyorum sadece. Kendimi pişman etmek için kaşınıyorum galiba VRam açısından baktım ama RX570 ve 580 3-4yıllık bir kart neredeyse ve ne kadar ileriye dönük bakılabilir?5500xt i saymıyorum elbette

İstiyorsan 580'imi sana verebilirim 1650S karşılığında.

Şaka bir yana ben satıp 1650S almayı düşünüyorum pişmanlığın 580'den yanaysa hiç merak etme.

Böyle hızlı yanıtlar almak ve bilgili insanlarla tartışmak gerçekten çok hoş. Yeniyim ve yıllardır ne soru sorabilirim ki forumlara derken yeni aldığım bir kart ile giriş yaptım. Herkese teşekkürler..
Teşekkürler technopat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…