RX580 vs. GTX1650 Super

Evet bu kartın yorumları ve incelemeleri gayet iyi. Fakat genelde çok performans gerektiren oyunlar oynamayacağım. O yüzden neredeyse rx580'in 2 katı fiyat vermek veya 1650Superin üstüne 300-400 tl daha fazla bütçe ayırmak mantıklı gelmiyor pek.

1650 Super biraz daha fazla fiyatına iki kat performans alırsın. Bana güven, hem ileride upgrade etmene gerek kalmaz.
Hocam iyi güzel diyorsun ama benim en fazla oynayacağım oyun güzel bir indirim denk gelirse RDR2 olur ki onu da öyle aylarca oynayacak değilim. 1 hafta oynasam sıkılırım

Genelde LoL, csgo gibi online oyunlar ve hikayeli single player oyunlar oynayan birisiyim.
1700tl ekran kartına vermek yerine hemen hemen aynı fiyata elimdeki monitörü de satıp 144hz monitör ve ekran kartı alma ihtimalim de var. O yüzden ne kadar iyi kart olsa da benim için fazla bir kart 1660 Super.

Hayır hiç bir sıkıntı olmadan, NVIDIA ekran kartı ile kullanabilirsiniz. Yeni olan FreeSync monitörler ile NVIDIA ekran kartları ile de kullanılıyor diye biliyorum. Sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…