XFX RX580 8 GB ekran kartım var. Güncel olması açısından ve daha iyi bir oyun deneyimi için 1660 Ti’a geçmek mantıklı mıdır? İşlemcim Ryzen 5 2600. 1660 yerine 1660SUPER de olur fark etmez. Sizce bu çok mu gereksiz olur? Neden?
Bazı oyunlarda fark fazla sanırsam ileriye dönük olarak düşünürsek mantıklı mıdır peki? AC valhalla, Mafia 1 remake gibi oyunlar çıkacak yüksek ayarlarda ekran kartım sıkıntı çıkarır mı?
Bazı oyunlarda fark fazla sanırsam ileriye dönük olarak düşünürsek mantıklı mıdır peki? AC valhalla, Mafia 1 remake gibi oyunlar çıkacak yüksek ayarlarda ekran kartım sıkıntı çıkarır mı?
Oyun oynarken 82 dereceye kadar çıkıyor hocam benim kart XFX olmasından mı kaynaklı acaba yoksa normal mi?
Bende Sapphire RX 580 Nitro 8 GB modelini kullanıyorum. CS GO da 250 FPS alıyorum ve tüm oyunları en yüksekte akıcı olarak oynuyorum. RX 580 gerçekten iyi bir ekran kartı ve Cyberpunk 2077 gibi yeni nesil oyunları bile kaldıracak güçte. O kadar düşük Fps farkı için Vram 'i daha düşük olan bir ekran kartını yeniden almak hiç de mantıklı olmaz bence.
Bende Sapphire RX 580 Nitro 8 GB modelini kullanıyorum. CS:GO'da 250 FPS alıyorum ve tüm oyunları en yüksekte akıcı olarak oynuyorum. RX 580 gerçekten iyi bir ekran kartı ve Cyberpunk 2077 gibi yeni nesil oyunları bile kaldıracak güçte. O kadar düşük FPS farkı için VRAM'i daha düşük olan bir ekran kartını yeniden almak hiç de mantıklı olmaz bence.
XFX RX580 8 GB ekran kartım var. Güncel olması açısından ve daha iyi bir oyun deneyimi için 1660 Ti’a geçmek mantıklı mıdır? İşlemcim Ryzen 5 2600. 1660 yerine 1660SUPER de olur fark etmez. Sizce bu çok mu gereksiz olur? Neden?
Yok estağfurullah ne güvenmemesi aklıma takıldı sadece kafamı çok kurcalıyor ya RAM alınca yine drop yersem diye sorunum ya ekran kartıyla alakalıysa diye falan. 82-83 derecelere çıkıyor çünkü kart.