RX580'den 6700 XT'ye geçmek mantıklı mı?

Hocam 12400f'e geçmenizi öneririm ben. 5600x'ten bir tık daha iyi.

Hocam o ekran kartına 5500 işlemci nedir? B450 nedir Allah aşkına. Keşke bir üstteki arkadaşın dediği gibi upgrade yapsaydınız. Yine b450 olurdu ama en azından elinizdeki ürünü kullanmış olurdunuz.
Siz deyince inceledim hocam gerçekten bu anakart nedir? PCi-e 4.0 olmaması bir yana ne mosfet soğutucusu var ne de 8 pin işlemci güç beslemesi. A420 anakartın sadece çipini b450 yapmışlar yahu.

Siz deyince inceledim hocam gerçekten bu anakart nedir? PCi-e 4.0 olmaması bir yana ne mosfet soğutucusu var ne de 8 pin işlemci güç beslemesi. A420 anakartın sadece çipini b450 yapmışlar yahu.
Hocam zaten işlemci çok güçsüz bence o anakart bir süre idare eder. Onun haricinde haklısınız en kötü b450m s2h kullanılabilirdi.

Öncelikle hayırlı olsun diyenlere ve tavsiye verenlere teşekkür ediyorum.

Haklısınız evet bir iki yerden artısı olup bariz eksileri var ama bir upraged yapmak istediğimde en aşağa 1000 lira ediyor.Kartın limiti karşılamadı bende ilerde elimdeki sistemi + yedek kullanmadığım Aoc 24 i 75 hz monitörü satıp taksitler bitince gerekli işlemci ve anakart takviyesini yapıcaktım. Tek ekran kartını almak istesem işlemcim buna yemicekti ki 6700 xt şuan tek başına 10 klarda.Kaba hesapla sizler daha iyi bilirsiniz belki ama yine aynı hesaba denk gelecekti.

Herkese iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…